Verenigingen 2017-12-05T16:35:32+00:00

Verenigingen

Open dagen/trainingen

In samenwerking met een vereniging wordt er een promotie evenement georganiseerd. Kinderen van buiten de vereniging kunnen kennis maken met de sport en in de periode erna deelnemen aan een reguliere training op de club. Op deze manier hopen we te bewerkstelligen dat kinderen bij de vereniging terecht komen van een sport waar ze veel plezier in hebben.

Schoolsporttoernooi

In samenwerking met de verenigingen worden er diverse schooltoernooien georganiseerd. Scholen kunnen hiervoor teams inschrijven. Vooraf zullen er trainingen worden georganiseerd als voorbereiding op de toernooien. Spelplezier, het veilig kennismaken met een sport en respect voor elkaar zijn hierbij belangrijke doelstellingen. Samen met de vereniging bezorgen we de deelnemers een leuke sportieve dag en maken de deelnemers kennis met de sport en de vereniging.

 Specials

Heeft uw vereniging een gelegenheid waar wij aan kunnen bijdragen? Denk hierbij aan een jubileum, een familiedag of een toernooi of heeft de vereniging juist een hulpvraag of beleidsmatig niveau. Of heeft uw vereniging juist hulp nodig op ICT-gebied. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Train de Trainer

Een training voor trainers die actief zijn binnen de vereniging, waarin de vaardigheden worden vergroot die trainers nodig hebben om een goede training te verzorgen. Doel van de training is om de trainers de fijne kneepjes van het vak te leren. In overleg met de vereniging zal worden afgestemd wat de doelgroep en de doelstelling is. Afhankelijk van deze vraag zal worden ingespeeld op een aantal mogelijke thema’s. Het gaat dan om het ontwerpen van een training en de vaardigheden die nodig zijn bij het goed uitvoeren van een training.