Terugblik op de Koningsspelen 2017!

21 april was het zover. De tweede editie van de Koningspelen van Team4Talent. Deze tweede editie is in een nieuw jasje gestoken, een nieuw beweegteam stond dit jaar weer met frisse ideeën klaar. Thema van de dag werd kleurrijke Koningsspelen en hierbij aangepaste sporten en de kinderen dit ook echt laten beleven.

 

Na een vroege start van de dag was Team4Talent er op tijd klaar voor. De kinderen van de scholen de Ackerweide, de Schatkaart en de Beatrixschool kwamen binnen druppelen en na de opening met uiteraard de Okido openingsdans kon iedereen aan de slag met het programma. Groep 3 en 4 konden aan de slag met een spellencircuit. Dit waren met name spelletjes met heel veel kleuren. De bovenbouw groepen konden aan de slag met de aangepaste en vernieuwende sporten. Zo konden de kinderen een wedstrijd rolstoelhandbal spelen om te ervaren hoe het is om met een beperking te sporten en waren er vernieuwende spellen als boogschieten en la crosse.

 

In het speelschema was er ook een bootcamp sponsorloop gepland. Tijdens deze fundrais gaan alle deelnemers aan de slag met een sportief parcours om zoveel mogelijk geld op te halen voor het goede doel. In dit geval Fonds Gehandicaptensport en de Dirk Kuyt Foundation.

 

De dag werd gezamenlijk afgesloten met een dans waarbij de deelnemers lekker nog even konden swingen. Na de afsluiting gingen de deelnemers naar huis, maar niet voordat zij de goodiebag van BSO het Kievietsnest hadden gekregen. Het was een top dag, waarbij Team4talent veel blije gezichten heeft gezien!

 

Wij willen alle medewerkers van Team4Talent, de studenten van het ROC Mondriaan, de leerlingen van het Stanislas college en natuurlijk BSO Het Kievietsnest en BSO SKS bedanken voor alle inzet die zij geleverd hebben om deze dag tot een succes te maken!

By | 2017-05-18T09:40:21+00:00 mei 16th, 2017|Categories: Blog Pijnacker-Nootdorp|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment