Scholen 2017-12-05T17:49:11+00:00

Scholen

Bewegingsonderwijs gr 1-2

Team4Talent komt naar school en verzorgt 3 gymlessen gericht op de doelgroep. De lessen zijn bedoeld als sportieve activiteit voor de leerlingen, maar hebben vooral als doel om de leerkrachten tips, trucs en inspiratie mee te geven voor de gymlessen tijdens het schooljaar.

Bewegingsonderwijs 3-8

Team4Talent komt naar school en verzorgt 5 gymlessen gericht op de doelgroep. De lessen zijn bedoeld als sportieve activiteit voor de leerlingen, maar hebben vooral als doel om de leerkrachten tips, trucs en inspiratie mee te geven voor de gymlessen tijdens het schooljaar. Binnen de reeks zal er een thema centraal staan en is er aandacht voor diverse organisatievormen.

Motorische screening

Aan de hand van een test wordt het motorische niveau gemeten. Aan de hand van de resultaten wordt bekeken of de ontwikkeling leeftijdsadequaat verloopt.

Naschoolse sport

Na schooltijd nog even lekker sporten? Met Team4Talent kan dat. Wij zorgen dat we na schooltijd bij school aanwezig zijn. Daar zorgen we voor een afwisselend sport programma, zodat er met diverse sporten kennis gemaakt kan worden en er voor iedereen iets leuks te doen is.

Pauzesport

Uit onderzoek is gebleken dat sport en bewegen bijdraagt aan een betere concentratie en betere leerprestaties. Sporten tijdens de pauze heeft dan ook een positieve invloed. Team4Talent verzorgt deze pauzesport. We zorgen dat er op locatie een uitdagend en afwisselend sport & spel programma wordt aangeboden waar de deelnemers lekker mee aan de slag kunnen.

Sportdag

Wilt uw school een sportdag organiseren, wij geven aan deze dag een sportieve en feestelijke invulling. Aan de hand van de wensen van de school stellen wij een programma samen waar de deelnemers met veel plezier aan kunnen deelnemen. Onze pijlers zijn hierbij: sportplezier voor iedereen, fair play en kennismaken met nieuwe sporten.

Specials

Heeft uw school een gelegenheid waar wij aan kunnen bijdragen? Denk hierbij aan een feestelijke opening van bijvoorbeeld een schoolplein, workshops en clinics in verschillende thema’s. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Les van de maand

Wij ontwikkelen iedere maand een ‘Les van de maand’. Deze les biedt inspiratie voor gymlessen.

 

Les van de maand