Judoka Juul Franssen in Topvorm naar Pijnacker

Op donderdag 26 januari 2017 was ’t Nest podium voor een waar Judofeest wat diende als afsluiter van het sportimpuls die samen met Team4talent, 2basics, Sportinstituut Pijnacker en TTVP werd georganiseerd de afgelopen twee schooljaren. Met de interventies schooljudo en table stars maakte meer dan 700 kinderen uit Pijnacker-Nootdorp van De Beatrixschool, Tweemaster, Casaschool, Josephschool en De Schatkaart kennis met de sporten Judo en Tafeltennis.

Naast de komst van wethouder Minderhoud was natuurlijk de grote special guest niemand minder dat Top Judoka Juul Franssen. In oktober 2016 won ze nog goud in Abu Dhabi en heeft ze 200 kinderen van de Schatkaart en Vlinderboom de fijne kneepjes van de Judosport over weten te brengen.

De kinderen kregen allemaal een echte gouden medaille te zien. En aan het einde van de clinic mochten ze zelfs opnemen tegen de wereldkampioene. En met een beetje hulp van Juul zelf kregen de kids haar in de Judogreep. Met dit alles een zeer geslaagde dag!

‘’Het was een mooie dag, maar het allerbelangrijkste is dat zowel de tafeltennisvereniging en de judo aanbieder inzicht hebben gekregen hoe zij nieuwe leden kunnen werven voor hun sport’’ aldus Danijel Ribaric van Team4talent.

By | 2017-03-17T14:04:42+00:00 februari 7th, 2017|Categories: Blog Pijnacker-Nootdorp|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment