Activiteiten 2017-12-05T15:38:46+00:00

Projecten

ADO Skills & School

Team4Talent biedt dit project in samenwerking met ADO Den Haag aan. Doel van ADO Skills & School is kinderen te ondersteunen in de ontwikkeling van hun sociaal-emotionele vaardigheden.

Lees meer

Buurtsport

Dit zijn sportactiviteiten die zich richten op de buurt, de wijk of de straat. Het sportaanbod is er om jongeren op een laagdrempelige manier aan het sporten te krijgen en bij te dragen aan een actieve en gezonde leefstijl.

Lees meer

Gezonde school

Het programma Gezonde School biedt ondersteuning bij gezondheidsbevordering in het primair en voortgezet onderwijs en het middelbaar beroepsonderwijs.

Lees meer

Koningsspelen

De Koningsspelen zijn een gezamenlijk, actief en sportief Oranjefeest voor alle basisschoolleerlingen in Nederland en hebben het doel te laten zien dat samen goed ontbijten en actief bewegen belangrijk, maar vooral ook heel leuk is.

Lees meer

Mudmakers

Dit is een jaarlijks terugkerend ouder-kind moddersportevenement van Pijnacker-Nootdorp, wat in samenwerking met the Lions wordt georganiseerd en 1500 deelnemers trekt.

Lees meer

Nationale buitenspeeldag

Buitenspelen is niet alleen ontzettend leuk voor kinderen, het is onmisbaar voor hun ontwikkeling. Want van buitenspelen worden kinderen gezonder, slimmer en socialer.

Lees meer

Nationale sportweek

De Nationale Sportweek is opgezet om te laten zien hoe gezond, maar vooral hoe leuk sporten is. In dat kader is een belangrijke doelstelling van T4T om tijdens de Nationale Sportweek de bekendheid te vergroten van het lokale sportaanbod en mensen te enthousiasmeren tot sportdeelname.

Lees meer

Schoolsport toernooien

In samenwerking met de verenigingen worden er diverse toernooien georganiseerd. Spelplezier, het veilig kennismaken met een sport en respect voor elkaar zijn hierbij belangrijke doelstellingen.

Lees meer

Sportinspire

Een jaarlijks terugkerend evenement dat wordt georganiseerd in samenwerking met verschillende organisaties en verenigingen. De deelnemers hebben de mogelijkheid om kosteloos aan diverse workshops deel te nemen en op deze manier kennis te maken met deze sporten.

Lees meer

Winterdorp

Dit evenement wordt jaarlijks in december op het Raadhuisplein in Pijnacker georganiseerd in samenwerking met diverse lokale partijen.

Lees meer